31 Ιουλίου 2012

Γατένια κοσμήματα ντεκουπάζ για διαγωνισμούς =^ο^=

  Με τα  γατοκοσμηματάκια  που θα σας παρουσιάσω   παίρνω  μέρος σε δυο διαγωνισμούς της μπλογκογειτονιάς μας!!!!!!!Έγιναν με ντεκουπάζ. έχω κολλήσει με μιξιόν του τετάρτου φύλλα χρυσού (ιμιτασιόν) και έβαλα υγρό γυαλί το οποίο απο την πολύ ζέστη ήθελε γρήγορο άπλωμα γιατί κόντευε να στεγνώσει μέσα στο κουπάκι που το ανακάτευα!!!!!!!!!!!!!!

Δηλώνω λοιπόν τη γατοσυμμετοχή μου στον μηνιαίο δημιουργικό διαγωνισμό της apinkdreamer !!!!!!Το θέμα του διαγωνισμού ήταν ελεύθερο κι εγώ διάλεξα τις γάτες =^ο^=
Με τα ίδια κοσμήματα δηλώνω τη γατοσυμμετοχή και στο γατένιο διαγωνισμό της Αλιόνας !!!!!!!!!! =^ο^= Καλή μου επιτυχία!!!! χιιχιχιχιχιχιχιιχιχ!!!!!!!!!!! :pppp  meeeeeeeeeeooooooooooooow!!!!!!

Και αν σας αρέσουν πολύ τα κοσμηματάκια μου ίσως να σας ενδιαφέρει πως για όλο το καλοκαίρι έχουμε με τον Μπέμπη   ********* ΣΟΥΠΕΡ καλοκαιρινή ΠΡΟΣΦΟΡΑ******** =^ο^= Με κάθε κόσμημα απο το etsy shop μου παίρνετε ένα ακόμη κόσμημα ντεκουπάζ με υγρό γυαλί εντελώς δωρεάν!!!!!!!!!!!!!!!

*****SPECIAL FREE GIFT for the Summer*********************** with every purchase from my etsy shop  mayasfairytale a SURPRISE decoupage jewel !!!!!!! 

    Καλό Αύγουστο σε όλους μας και υπομονή με τη ζέστη!!!Δεν την αντέχω βρε παιδάκι μου!!!!!!!!!!Ούτε στον Μπέμπη αρέσει!!!!!Γνωρίζετε πως δεν κάνει να εκθέτουμε τα ζωάκια μας σε τέτοιες θερμοκρασίες;;;;;;;;Τα κλιματιστικά στο φουλ!!!!!!!!!!!!!!Πάρα πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!! =^Ο^=


23 Ιουλίου 2012

Σούπερ προσφορά!!!!!Με κάθε κόσμημα απο το etsy shop μου δώρο ντεκουπάζ κόσμημα με υγρό γυαλί!!!!!!!!!!!!!!!!!


 ΣΟΥΠΕΡ καλοκαιρινή ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!! =^ο^= Με κάθε κόσμημα απο το etsy shop μου mayasfairytale παίρνετε ένα ακόμη κόσμημα ντεκουπάζ με υγρό γυαλί εντελώς δωρεάν!!!!!!!!!!!!!!!!


*****SPECIAL FREE GIFT for the Summer !!!!!!!********* 
with every purchase from my etsy shop mayasfairytale a SURPRISE decoupage jewel !!!!!!!*********


Η Έφη  απο το blog ΠΑΛΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και η γλυκιά της σκυλίτσα Μελίτα χάρισαν στον γατούλή μας τον  Μπέμπη και σε εμένα αυτό το τόσο όμορφο βραβείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύύύύύύύ που διαλέξατε και εμάς!!Ο Μπέμπης στέλνει στη κουκλίτσα  Μελίτα πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!! Τα γατάκια φοβούνται τη Μελίτα μας είπε η Έφη αλλά ο Μπέμπης δεν την φοβάται γιατί είναι έξυπνος και ξέρει πως η Μελίτα έχει και γλυκιά καρδούλα!!!!!

  Σας αφήνω με πολλές γατοευχές για ένα υπέροχο υπόλοιπο ΔΡΟΣΕΡΟ καλοκαίρι!!!!Με πολλά παγωτά και αεράκια να μας δροσίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!Και βουτιές σε ήσυχες και καθαρές παραλίες μακριά απο ρακέτες και ραδιοφωνάκια!!!!!!!Δεν τα αντέχω λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...